Fattighuset i Oslo

Posted by Admin On 0 kommentarer
fattighuset i oslo
På Nødhjelp.com har det vært mest snakk om å hjelpe fattige og trengende mennesker i andre deler av verden, og dette er selvfølgelig veldig viktig, men det bør også kanskje nevnes at det også finnes mange slike personer også i Norge som muligens er verdens rikeste land.

Det er mange som allerede har vervet seg som faddere for barn i den tredje verden gjennom siden vår, men siden det snart er jul vil vi nå fokusere på Norge. Derfor vil vi i dag anbefale folk å donere noen kroner til våre egne innbyggere, og den organisasjonen som vi har valgt ut er Fattighuset i Oslo. Det finnes såklart mange andre organisasjoner som er like bra og som også har behov for støtte, men det er nesten umulig å redde hele verden på en gang, så vi har derfor nå valgt å anbefale Fattighuset.

Fattighuset er en organisasjon som nå i juletiden er med på å dele ut julegaver til familier som selv ikke har økonomi til å kjøpe inn dette selv. Det høres kanskje utrolig ut at dette skjer i Norge i 2012, men sånn er faktisk realiteten for en del. Desverre er det nesten for sent å levere inn julegaver til fattighuset nå, for de vil gjerne ha de før den 17. desember, men med en liten bakoverføring kan du være med å hjelpe allikevel. Det er flere som har behov for litt hjelp også etter at julen er overstått.

Hvis du har lyst til å donere noen kroner til fattighuset, kan du benytte bankkontonummer 9001 06 03500 slik at de har muligheten til å hjelpe enda flere. Hjemmesiden til fattighuset i Oslo finner du her, hvis du vil lese mer om hva de driver med.

Besøk og lik de også på facebook (bildet hentet vi fra facebooksiden, håper det er greit). God jul!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentaren må godkjennes før den legges ut