Fadder til jul

Posted by Admin On 1 kommentarer
Bilde: Cpl. Jonathan G. Wright
Det er ikke så lenge til julehandlingen slår inn for fullt, og vi kommer trolig til å handle gaver for over 7.000 kroner per person i Norge. Det kommer helt sikkert til å ligge mange mobiltelefoner, nettbrett, spill, gavekort og mye annet vi egentlig ikke har så veldig bruk for, under mange juletrær i år også.

Hva med å tenke litt annerledes for en gangs skyld? Altså, man behøver ikke å slutte å kjøpe ski, sykler og leker til barn eller barnebarn, men hva med å i hvert fall tenke litt annerledes for en gangs skyld? Tenk over de julegavene som egentlig ikke har noen annen misjon enn at man er nødt til å gi noe? Et gavekort blir gjerne gitt bort fordi man kanskje ikke helt hva de andre ønsker seg, og det ser jo dårlig ut hvis man ikke har med en gave. Så hva med et lite forslag?

Hva med å tenke på slike ting som vi tar for gitt; mat hver dag, tilgang til tannlege, muligheter for utdanning og så videre. Hvis du blir fadder for noen denne julen, er det mulig å bytte ut det gavekortet som kanskje skulle bli innkjøpt med et enkelt lite brev i stedet for. "Din julegave i år er at jeg har valgt å bli fadder for noen". Dette koster 250 kroner i måneden og da har du muligheten til å virkelig hjelpe noen som har bruk for det, i stedet for gi bort et gavekort på 1.000 kroner til Steen & Strøm eller et annet sted.

Vel, det var i hvert fall bare et forslag om å tenke litt annerledes i år. God jul!

Du kan hjelpe flere barn, ikke bare ett! Bli UNICEF-fadder.

1 kommentarer:

Britt sa...

Takk for påminnelsen, vi har blitt faddere for en gutt i Guatemala.

Mvh
Britt

Legg inn en kommentar

Kommentaren må godkjennes før den legges ut