Gi en julegave som betyr noe

Posted by Admin On 0 kommentarer
unicefI Norge har vi rett og slett mye penger, og vi vet ikke alltid hva vi skal gi til hverandre i julegave. I år så er kanskje tiden inne til å gi bort noe helt annet enn hva vi pleier, for det finnes vel jo egentlig en grense for hvor mange iPader vi egentlig har bruk for.

Hvis du klikker på bildet her, kommer du inn på en litt annereldes nettbutikk, hvor du kan shoppe en julegave som faktisk betyr litt mer enn hva du kanskje hadde tenkt å handle inn. Hvis du har en stor eller liten bedrift, kan du også sende julekort til dine kunder og forretningsforbindelser, hvor du støtter UNICEF og samtidig viser at akkurat din bedrift er samfunnsengasjert. Men dette er jo også noe som passer perfekt som julegave til familie og venner. Du finner uansett noe i forskjellige prisklasser, og det fine er at alt, uansett hva du skulle kjøpe, er nyttig for noen. Jeg vet i hvert fall hva våre familiemedlemmer og venner kommer til å finne under juletreet i år!

Det er mange måter vi kan bidra på, og når julen nærmer seg, så kan vi kanskje akkurat dette året legge noen andre ting under juletreet enn det vi pleier å gjøre. Vi har faktisk såpass god økonomi at vi kan ta oss råd til det akkurat dette året! Hvis du heller vil gi en julegave som varer litt lenger, kan du også bli UNICEF-fadder for noen, valget er ditt!

Din støtte redder liv! Bli UNICEF-fadder i dag.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentaren må godkjennes før den legges ut