Shantidhara Social Service Society

Posted by Admin On 0 kommentarer
Shantidhara er et registrert liten NGO (www.shantidhara.org) og har jobbet siden 1998 for den fattige landsbygda og stammesamfunn i distriktet Visakhapatnam - Andhra Pradesh-India.

Som en del av aktiviteter, iverksetter de et lite hostel der 34 fattige landsbygda og tribal barn får, siden 6 år tilbake, bolig, mat, utdanning, helsestell og alt de trenger til sin glade og sunne utvikling. Huset de bor i er et hus med to soverom. Se bildene på http://shantidhara.shutterfly.com.

 I den gjeldende hverdagen i India, øker prisene eksponentielt. Også våre barn vokser, og de bor i altfor trange forhold til deres behov. For disse to grunner er vi nå i en svært alvorlig behov for økonomisk hjelp.

Derfor vi ber deg å komme frem til å donere penger til prosjektet.
Vennligst donere ved å klikke http://www.ammado.com/nonprofit/shantidhara "ved å klikke 'donere nå " knappen på høyre side i ammado side. Hilsen  Shantidhara Social Service Society i India.

--- Dette ble skrevet av organisasjonen og sendt hit. Støtt opp her og gi nødhjelp og penger til noen som behøver din hjelp i India!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentaren må godkjennes før den legges ut