Her kan du gi Nødhjelp

Posted by Admin On 0 kommentarer
Norge er kanskje verdens rikeste land, men alle i denne verden er ikke like godt stilt som det vi er. Hvis du ønsker å dele med deg av vår rikdom, finner du her en oversikt over veldedige organisasjoner som hjelper fattige og vanskeligstillte barn og familier over hele verden. Bidra med det du kan, om det er med bistand, penger som brukes til nødhjelp, eller spre denne siden på facebook eller andre steder på nettet.

Noen av de største organisasjonene i Norge som sørger for nødhjelp og bistand finner du i oversikten under her. Ta et par minutter og tenk deg om hvor heldig du er som er født i Norge. Er det ikke bare rett og rimelig at vi bør hjelpe de som er svakere stillt en oss, bare fordi de er født i "feil" land. Hvis du ofrer en helg på byen, eller andre goder som vi egentlig ikke behøver, kan du hjelpe mange rundt omkring i verden.

I en perfekt verden har alle barn mulighet til å realisere sine drømmer og ambisjoner. Som Nødhjelpsgiver bidrar du til at Røde Kors sin beredskap og kapasitet bedres.

Kirkens Nødhjelp
Kirkens Nødhjelp tilbyr en rekke handlingsalternativer for deg som ønsker å bidra til en mer rettferdig verden.
Norsk Nødhjelp
Gi ei ku til jul gjennom Norsk Nødhjelp.
UNICEF
Bli en UNICEF fadder og hjelp barn. Overalt. Alltid.
Gaver Som Forandrer Verden
Kjøp en gave som er med på å forandre verden.
CARE
Bli Care-venn og gi starthjelp til verdens fattigste.
Leger Uten Grenser
Du kan støtte Leger Uten Grenser med et valgfritt beløp.
Redd Barna
Du kan støtte Redd Barna økonomisk, som frivillig eller politisk.

Dette er noen av de største organisasjonene som jobber med nødhjelp og bistand i Norge. Støtt opp om den eller de du finner mest interessant, og gi ditt bidrag til en bedre verden i dag. Ikke glem at ditt bidrag kan hjelpe en familie som virkelig behøver din hjelp, og hvis mange nok bryr seg har dette en virkning. Gi nødhjelp! Husk du får skattefradrag på beløp mellom 500 og 12.000 kroner.